pixel facebook

Το ελληνικό brand στα γυαλιά ηλίου βάζει το στυλ στην ζωή σου

Το Black Rose Sunglasses είναι ένα σύγχρονο eyeshop στην Αθήνα με γυαλιά ηλίου του ομώνυμου brand. Ένα eshop με μοντέρνα γυαλιά ηλίου για γυναίκες και άντρες με στυλ που τους αρέσουν τα επώνυμα γυαλιά ηλίου χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν μια περιουσία γι' αυτά.

Στο Black Rose Sunglasses μπορείς να αγοράσεις γυαλιά ηλίου online με ασφάλεια και σιγουριά. Στέλνουμε αποστολές παγκόσμια και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, θα στα φέρουν την πόρτα σου ακόμα και σε λίγες ώρες.

Black Rose Sunglasses: Ένα νέο, δυνατό brand στα γυαλιά ηλίου

sunglasses brand, νεαρό ζευγάρι άντρας-γυναίκα με γυαλιά ηλίου yolo, μοντέρνα γυαλιά ηλίου ελληνικό brand, black rose sunglasses

Η ιστορία του brand

Το Black Rose το νέο ελληνικό brand στα γυαλιά ηλίου, γεννήθηκε από την ανάγκη να βάλουμε τη δική μας πινελιά στο στυλ της καθημερινής εμφάνισης.

Τα γυαλιά ηλίου τα τόσο απαραίτητα αξεσουάρ στην εμφάνισή μας όλες τις εποχές του χρόνου, θέλουμε να στα προσφέρουμε στην καλύτερη ποιότητα για την απόλυτη προστασία σου από τον έντονο ήλιο της όμορφης χώρας μας και σε οικονομική τιμή.

Μας αρέσουν τα ταξίδια, λατρεύουμε τις ελληνικές θάλασσες και τα δροσερά βουνά μας, μας αρέσει όμως να περνάμε και τα σύνορα, να γνωρίζουμε πολιτισμούς και να γεμίζουμε εμπειρίες. Θέλουμε να ταξιδεύουμε με άνεση και ασφάλεια και να γευόμαστε έντονα την κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς, γι’ αυτό τα γυαλιά ηλίου είναι το απαραίτητο αξεσουάρ μας, αλλά και το πιο γοητευτικό.

Γιατί εκτός από προστασία, εμείς οι Έλληνες γυναίκες και άντρες είμαστε κοκέτες, μας αρέσει να προκαλούμε πάθη, είμαστε περήφανοι, φροντίζουμε την εμφάνισή μας και μας αρέσει να ζούμε με στυλ.

Γι’ αυτό φτιάξαμε το brand Black Rose Sunglasses με οικονομικά γυαλιά ηλίου & αξεσουάρ χαμηλού κόστους, που κάνουν ξεχωριστή την κάθε περίσταση που ζεις, δίνοντας μοντέρνο, νεανικό, μοναδικό στυλ στην κάθε εμφάνισή σου. Γιατί τα γυαλιά ηλίου BLACK ROSE, είναι μικρά στολίδια που προσδίδουν αυτό το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σου, για να είναι ανεπανάληπτη!

Η φιλοσοφία μας

Στο Black Rose Sunglasses είσαι για μας ξεχωριστός, μοναδικός άνθρωπος. Πιστεύουμε στην ομορφιά σου, όχι μόνο στην εμφάνισή σου. Είσαι για μας ιδιαίτερος, για ότι όμορφο βγάζεις από μέσα σου και θέλουμε να δώσουμε στην εμφάνισή σου περισσότερο στυλ. Μας αρέσει η μόδα και την ακολουθούμε στα γυαλιά ηλίου όπως και σε όλα τα αξεσουάρ, αλλά μας αρέσει να προσθέτουμε μια μοναδική πινελιά που να τονίζει ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σου. Γιατί πραγματικά ωραίοι άνθρωποι είναι οι απλοί πραγματικοί άνθρωποι που ζουν με στυλ και ελευθερία την καθημερινότητα.
μαύρα γυαλιά ηλίου γυναικεία, ωραία κοπέλα έξω από το hard rock καφέ στο λονδίνο, φοράει γυαλιά ηλίου Black rose unisex fancy black
Με Fancy Black γυαλιά ηλίου στο Hard Rock Cafe στο Λονδίνο

Η κοινότητά μας

Είμαστε άνθρωποι κοινοί, συνηθισμένοι, γυναίκες, άντρες, έφηβοι, παιδιά, κοντοί, ψηλοί, λεπτοί, γεμάτοι, με μακριά ή κοντά μαλλιά. Μοιάζουμε ο ένας στον άλλον, αλλά είμαστε ξεχωριστοί. Σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Μας ενώνει η αγάπη στη μόδα και το στυλ στην εμφάνισή μας.

Συνηθισμένοι σαν απλά ρόδα και σαν τα κοινά τριαντάφυλλα ανθίζουμε παντού, στις γλάστρες, στον κήπο, στα χωράφια, στους αγρούς. Μας λατρεύουν γι’ αυτό που είμαστε, μαγεύονται από το άρωμά μας, εντυπωσιάζονται από τα χρώματά μας, μας φοβούνται για τα αγκάθια που μας προστατεύουν. Στολίζουμε τα πιο φτωχά αλλά και τα πιο πλούσια σπίτια. Θα μας βρεις σε φτηνό βάζο στο πιο ανήλιαγο υπόγειο, αλλά και σε ακριβό κρυστάλλινο δίπλα στην πιο πολυτελή πισίνα. Μας βρίσκεις στις φτωχογειτονιές, αλλά και στα λαμπερά παλάτια. Είμαστε οι αγαπημένοι του Έρωτα και της Αγάπης, οι πιο δημοφιλείς σύντροφοι στην κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή, μας ανταλλάσουν, μας χαϊδεύουν, μας θαυμάζουν, μεθάνε από τα αρώματά μας.

Είμαστε παντός καιρού και αντέχουμε. Τρυφεροί βλαστοί, αλλά όσο μεγαλώνουμε σκληραίνουμε για να αντέχουμε. Σπάνια θα μας δεις μοναχικούς, μας αρέσει η ζωή και η καλή παρέα.

Μας αρέσει να κερδίζουμε, διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν στη δουλειά, στη ζωή, στην καρδιά σου. Μας αρέσει να ξεχωρίζουμε, να κερδίζουμε τις εντυπώσεις έστω για μια μικρή φευγαλέα στιγμή.

με γυναικεία γυαλιά ηλίου aviator χρυσά, όμορφη γυναίκα κάθεται στο apolis, ατενίζοντας την αθήνα με gold air-black rose sunglasses
Με γυναικεία γυαλιά ηλίου aviator Gold Air χαλαρά στο Apolis, ατενίζοντας την Αθήνα
Είμαστε ξεχωριστοί, Φοράμε Black Rose sunglasses brand! Ο καθένας από μας έχει κάτι δικό του, κάτι μοναδικό, ξεχωριστό. Tη δική του ομορφιά, το δικό του στυλ. Ξεχωρίζουμε στις στιγμές και στην εμφάνιση, με ένα μικρό αξεσουάρ λάμπουμε και σαγηνεύουμε όπως ένα μαύρο τριαντάφυλλο. Ένα μαύρο τριαντάφυλλο, σπάνιας εμφάνισης και ομορφιάς. Ακόμη και μη συμβατικό, σίγουρα είναι πάντα μαγευτικό. Σε συναρπάζει, το επιθυμείς, το ποθείς, σου εξάπτει τη φαντασία και σου ξεσηκώνει την περιέργεια, θέλεις να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό, θέλεις να το κάνεις δικό σου!
γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό με επώνυμο brand, ωραίος άντρας με μοντέρνα γυαλιά ηλίου unisex με κόκκινο-πορτοκαλί καθρέφτη red fire-black rose

Είμαστε τα Black Roses!

Ελεύθεροι, δυναμικοί και αδάμαστοι κάτω από την τυπική εμφάνισή μας, φλογεροί και ασυμβίβαστοι. Ανήκουμε στον εαυτό μας και μοιράζουμε τις στιγμές μας με τους αγαπημένους μας.

Μας θέλεις, μας ποθείς, ξέρεις ότι κοντά μας, θα ζήσεις στιγμές μοναδικές, ανεπανάληπτες, γιατί έχουμε πολλά πρόσωπα, γι’ αυτό και αποκλείεται να μας βαρεθείς! Το να αλλάζουμε πρόσωπο και στυλ ανάλογα με τις διαθέσεις μας, είναι το μόνο εύκολο! Με μια κίνηση, με ένα άλλο ζευγάρι από τα γυαλιά ηλίου online της συλλογής μας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, αλλάζουμε τελείως το στυλ μας και ζούμε την κάθε μας στιγμή διαφορετικά!

Θα ξέρεις ίσως πως το τριαντάφυλλο, γερμένο απ’ τον αέρα και κυκλωμένο από αγκάθια, πάντα στρέφει την καρδιά στον ουρανό. Έτσι και εμείς τα Black Rose, ότι κι αν συμβαίνει γύρω μας μένουμε πάντα όρθιοι, πάντα γοητευτικοί, στρέφουμε την καρδιά αλλά και το βλέμμα μας στον ουρανό άφοβα, γιατί φοράμε πάντα Black Rose γυαλιά ηλίου!

Έλα μαζί μας και σήκωσε το βλέμμα σου ψηλά!

Μας αρέσουν οι όμορφες γυναίκες και οι γοητευτικοί άντρες, είμαστε τα περήφανα Black Rose!

Έτσι κι αλλιώς το ξέρεις, πως σ' αυτή τη ζωή, Ζεις Μόνο Μια Φορά,Ζήσε έντονα με το απίστευτο μοναδικό στυλ του Black Rose Sunglasses και κέρδισε δώρα, προσφορές, ταξίδια!!!Γιατί με τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου Black Rose ζεις έντονα, πας παντού!

Γίνε και εσύ ένα Black Rose

Επέλεξε το brand "Black Rose" στα γυαλιά ηλίου, αγόρασε τώρα ένα από τα πιο stylish γυαλιά ηλίου 2023 και έλα να ζήσουμε μαζί την κάθε στιγμή!

Εμείς τα Black Rose, μοιραζόμαστε τη ζωή, την αγάπη και την ψυχή μας με τους ανθρώπους και τα ζώα που αγαπάμε!

σκυλάκι μασκότ, όμορφο μικρό λευκό σκυλάκι με κοκαλάκι γυαλιά, μασκότ του black rose sunglasses
Η μασκότ του Black Rose Sunglasses, η λατρεμένη Μπιζού, το μπιζουδάκι μας!
Καλάθι αγορών
Scroll to Top