ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα και κάντε κλικ για περισσσότερες πληροφορίες:

ΧΡΕΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΟΔΗΓΙΕΣ?

Τηλέφωνο Αθήνας 210 2203286

Πληρωμή προϊόντων

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας στο online eyeshop Black Rose. Πληρωμή μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω και θα χρεωθεί όταν έχουμε αποδεχθεί την παραγγελία σας για την αγορά. Όλες οι τιμές των γυαλιών ηλίου και των αξεσουάρ στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα – eshop Black Rose Sunglasses όπως και των αποδείξεων είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ. Για τις χώρες εκτός ΕΕ, το ΦΠΑ αφαιρείται στο καλάθι πριν την πληρωμή, αφού συμπληρώσετε στον τρόπο Αποστολής (Μεταφορικά) την Χώρα σας.

Τρόποι πληρωμής

Paypal

Το Black Rose Eyeshop δέχεται πληρωμές με ασφάλεια μέσω PayPal και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται από το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί.

Τραπεζική Κατάθεση – Μεταφορά

Πληρωμές με κατάθεση/μεταφορά στην Τράπεζα, γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: Όνομα Τραπέζης: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Αριθμός Λογαριασμού: 121/003644-75 IΒΑΝ : GR0701101210000012100364475 GR55 0110 6600 0000 6600 0157 330 SWIFT: ETHNGRAA Tο ποσό που καταθέτετε στον λογαριασμό τραπέζης θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας ως αιτιολογία κατάθεσης για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο info@blackrose-sunglasses.gr για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Ασφαλείς πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτας μέσω της Viva Wallet.

Ασφάλεια πληρωμών

Παρέχουμε μεγάλη ασφάλεια πληρωμών μέσα από το eshop μας, διασφαλίζοντας το σύνολο των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ του Black Rose Eye Shop και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer), όπως μπορείτε α διαπιστώσετε και μόνοι σας, βλέποντας στην ηλεκτρονική διεύνθυνση του eshop μας το κλειστό λουκετάκι και το https πριν το domain μας, δηλαδή το https://www.blackrose-sunglasses.gr/. Επιστροφή στο e-shop Black Rose Sunglasses
Close Menu
×

Cart

Buy for 80.00 more and get free shipping