ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα και κάντε κλικ για περισσσότερες πληροφορίες:

ΧΡΕΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΟΔΗΓΙΕΣ?

Τηλέφωνο Αθήνας 210 2203286

Επιστροφή προϊόντων

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας στο online eyeshop Black Rose Sunglasses. Ελπίζουμε να μείνετε ευχαριστημένοι με την παραγγελία των γυαλιών ηλίου και των αξεσουάρ που αγοράσατε. To Black Rose Sunglasses ολοκληρώνει κάθε παραγγελία σε συγκεκριμένα αιτήματα σας. Παρακαλείστε να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες (χρώματα, υλικά, μεγέθη κλπ) που αναγράφονται αναλυτικά στη σελίδα του προϊόντος, πριν κάνετε την αγορά σας. Το blackrose-sunglasses.gr οφείλει να σας παρέχει προϊόντα χωρίς ουσιώδη ελαττώματα και με όλες τις συμφωνημένες ιδιότητες. Οι χρωματισμοί στις φωτογραφίες των γυαλιών ηλίων του Black Rose Eye Shop μπορεί να μην αντιστοιχούν απόλυτα στα χρώματα των φωτογραφιών και ειδικά των φακών, οι οποίοι αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως, γι΄αυτό, το Black Rose Sunglasses δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση ότι ένα προϊόν θα είναι ίδιο σε όλες τις λεπτομέρειες με το προϊόν της φωτογραφίας στην σελίδα του προϊόντος. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επιστρέψτε μας τα γυαλιά ηλίου εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας και εμείς θα σας στείλουμε άλλα γυαλιά δωρεάν χωρίς επιβάρυσνση. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι εάν τα γυαλιά ηλίου αγοράστηκαν από διαφορετική τοποθεσία όπως από κατάστημα λιανικής πώλησης ή από ηλεκτρονικό κατάστημα τρίτου, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική επιστροφής τους.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή τα προϊόντα πρέπει να είναι σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας

  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν αφόρετα, άθικτα και αχρησιμοποίητα, να διαθέτουν όλες τις πινακίδες και να συμπεριληφθεί η αρχική συσκευασία.
  • Τα γυαλιά ηλίου όπως και όλα τα προϊόντα, πρέπει να επιστραφούν με την αρχική συσκευασία τους και να τοποθετούνται μέσα σε ένα προστατευτικό εξωτερικό φάκελο ή κουτί με προστατευτικές φυσαλίδες για την αποστολή.
  • Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται μόνο ταχυδρομικά μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή Α’ προτεραιότητας και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα παραστατικό από το Ταχυδρομείο ως απόδειξη της αποστολής του πακέτου.
Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί όταν παραλαμβάνετε ή δοκιμάζετε τις αγορές σας και να επιστρέψετε τα προϊόντα στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Αιτήματα επιστροφής που δεν πληρούν την πολιτική του Black Rose Sunglasses, δεν θα γίνονται δεκτά. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές στα προϊόντα κατά παραγγελία που φτιάχτηκαν ειδικά για σας όπως τα χειροποίητα αξεσουάρ, προϊόντα που έχουν την ένδειξη «Δεν Επιστρέφεται» στην περιγραφή τους καθώς και στα εκπτωτικά είδη και δώρα. Το Black Rose Sunglasses διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς online καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας με το τέλος αποστολής ως αντικαταβολή.

Οδηγίες για την Επιστροφή

Για να τηρηθεί η προθεσμία Επιστροφής προϊόντων και να επιστρέψετε την αγορά σας, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας:
  • Παρακαλούμε στείλτε μας e-mail με το αίτημα σας στο info@blackrose-sunglasses.gr μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή.
  • Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αίτηματός σας για επιστροφή και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας. Αυτό το email θα περιλαμβάνει οδηγίες για το πώς να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.
  • Επιβεβαιώστε στο email αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Συμπληρώστε το δελτίο επιστροφής που θα συνοδεύσει την επιστροφή σας. Παρακαλούμε να επισυναφθεί, αν είναι δυνατόν, η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Αλλαγή προϊόντος

Τα γυαλιά ηλίου όπως και όλα τα αξεσουάρ, μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό σχέδιο ή άλλο είδος.

Παραλαβή επιστρεφόμενου προϊόντος

Μετά την παραλαβή του επιστρεφομένου προϊόντος από το Black Rose Eyewear, χρειάζονται συνήθως 1-2 εργάσιμες μέρες για τον έλεγχο κατάστασης του προϊόντος, κατά τις οποίες θα ειδοποιηθείτε μέσω email μόλις η επιστροφή σας ολοκληρωθεί με επιτυχία.
Επιστροφή χρημάτων
Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μετά την ολοκλήρωση ελέγχου του παραληφθέντος επιστρεφόμενου προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στον αρχικό λογαριασμό Paypal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα. Η επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ είναι εφικτή για εκπτωτικά προϊόντα, για δώρα και για προϊόντα που φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας και έχουν την αντίστοιχη ένδειξη στην σελίδα του προϊόντος. Στις περιπτώσεις αυτές,  δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων.

Έξοδα Επιστροφών

Τα έξοδα επιστροφής ή αλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη και πρωτότυπα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται, αφαιρούνται από το ποσό επιστροφής στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων. Αν η αλλαγή γίνει με αποστολή νέου προϊόντος, πληρώνετε τα νέα έξοδα αποστολής. Επιστροφή στο eyeshop Black Rose Sunglasses
Close Menu
×

Cart

Buy for 80.00 more and get free shipping