ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα και κάντε κλικ για περισσσότερες πληροφορίες:

ΧΡΕΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΟΔΗΓΙΕΣ?

Τηλέφωνο Αθήνας 210 2203286

Αποστολή προϊόντων

Ευχαριστούμε για την παραγγελία σας στο blackrose-sunglasses.gr! Η αποστολή των γυαλιών ηλίων και ότι προϊόντων παραγγείλατε θα ολοκληρωθεί από το Black Rose Sunglasses εφόσον έχει εξοφληθεί η συνολική αξία των προϊόντων και του κόστους μεταφοράς. Η παράδοση του προϊόντος είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλες τις μη εμπόλεμες χώρες.

Δωρεάν αποστολή προϊόντων

Η αποστολή των γυαλιών ηλίου αλλά και των αξεσουάρ γίνεται με δωρεάν μεταφορά στην Ελλάδα με αγορές άνω των 50 ευρώ, και με δωρεάν μεταφορά στην στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, με αγορές άνω των 80 ευρώ. Το Black Rose Eyeshop μπορεί να παρέχει τους ακόλουθους τρόπους παράδοσης ή παραλαβής:
  • Άμεση αποστολή στην Ελλάδα: Επιστολή με ELTA Courier – Παράδοση γυαλιών ηλίου σε 1-3 μέρες
  • Αποστολή στην Κύπρο & στο Εξωτερικό: Συστημένη επιστολή Α’ προτεραιότητας μέσω ΕΛΤΑ ή
  • Ταχυδρομικό δέμα μέσω ΕΛΤΑ

Άμεση αποστολή – παράδοση γυαλιών ηλίου

– Παράδοση γυαλιών ηλίου στην Ελλάδα σε 1-3 μέρες – Παράδοση γυαλιών ηλίου στην Κύπρο & στην Ευρώπη σε 3-5 μέρες – Παράδοση γυαλιών ηλίου Παγκόσμια σε 5-7 μέρες Τα περισσότερα προϊόντα του Black Rose Sunglasses συνήθως είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλονται άμεσα. Ο χρόνος προετοιμασίας της Παραγγελίας για την αποστολή της από το Black Rose-Sunglasses, αναγράφεται στην σελίδα του προϊόντος και υπολογίζεται από την επομένη ημέρα εξόφλησης του προϊόντος που είναι η έναρξη του χρόνου προετοιμασίας της Παραγγελίας. Το Black Rose Sunglasses καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται άμεσα, ξεκινώντας εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, από την ημερομηνία εξόφλησης παραγγελίας, εφόσον έχει πραγματοποιηθεί εργάσιμη μέρα από 08.00 έως 15.00 ώρα Ελλάδας. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται βράδυ Παρασκευής, Σάββατο και Κυριακή αρχίζουν να εκτελούνται από την Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες. Ο χρόνος προετοιμασίας και παράδοσης των παραγγελιών δεν περιλαμβάνει τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες της Ελληνικής Επικράτειας.Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ υπόκεινται συνήθως σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη. Η κατάθεση της αποστολής στα ΕΛΤΑ, γίνεται πάντα κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08.00 έως 14.00 ώρα Ελλάδας. Το Black Rose Sunglasses δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του. Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail με τον αριθμό αποστολής για να μπορείτε να το παρακολουθείτε μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση. Το Black Rose Sunglasses δεν παραδίδει προϊόντα σε ταχυδρομικές θυρίδες.Στην κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας, και μπορείτε να μας στείλετε ένα email για κάθε ερώτημα που έχετε! Επιστροφή στο Black Rose Eyeshop
Close Menu
×

Cart

Buy for 80.00 more and get free shipping