fbpx
Γυαλιά ηλίου Black Rose sunglasses, όμορφες κοπέλες με γυαλιά ηλίου Black Rose, greek brand - Black Rose EyeShop story

Black Rose Sunglasses, Greek brand – Our Story

Το Black Rose Sunglasses είναι ένα σύγχρονο eshop με γυαλιά ηλίου στην Αθήνα.  Ένα eye shop με μοντέρνα Γυαλιά ηλίου για γυναίκες και άντρες που έχουν στυλ και τους αρέσουν τα επώνυμα γυαλιά ηλίου χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν μια περιουσία γι’ αυτά. Στο Black Rose EyeShop μπορείς να αγοράσεις γυαλιά ηλίου online με ασφάλεια και σιγουριά. Στέλνουμε αποστολές παγκόσμια και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, θα στα φέρουν την πόρτα σου ακόμα και σε λίγες ώρες.

Η ιστορία μας

Το Black Rose το νέο ελληνικό brand στα γυαλιά ηλίου, γεννήθηκε από την ανάγκη να βάλουμε τη δική μας πινελιά στο στυλ της καθημερινής εμφάνισης.

Τα γυαλιά ηλίου τα τόσο απαραίτητα αξεσουάρ στην εμφάνισή μας όλες τις εποχές του χρόνου, θέλουμε να στα προσφέρουμε στην καλύτερη ποιότητα για την απόλυτη προστασία σου από τον έντονο ήλιο της όμορφης χώρας μας και σε πολύ οικονομική τιμή.

Μας αρέσουν τα ταξίδια, λατρεύουμε τις ελληνικές θάλασσες και τα δροσερά βουνά μας, μας αρέσει όμως να περνάμε και τα σύνορα, να γνωρίζουμε πολιτισμούς και να γεμίζουμε εμπειρίες. Θέλουμε να ταξιδεύουμε με άνεση και ασφάλεια και να γευόμαστε έντονα την κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς, γι’ αυτό τα γυαλιά ηλίου είναι το απαραίτητο αξεσουάρ μας, αλλά και το πιο γοητευτικό. Γιατί εκτός από προστασία, εμείς οι Έλληνες γυναίκες και άντρες είμαστε κοκέτες, μας αρέσει να προκαλούμε πάθη, είμαστε περήφανοι και μας αρέσει να φροντίζουμε την εμφάνισή μας, μας αρέσει να ξεχωρίζουμε.

Γι’ αυτό φτιάξαμε το Black Rose Sunglasses, με οικονομικά γυαλιά ηλίου & αξεσουάρ χαμηλού κόστους, που κάνουν ξεχωριστή την κάθε περίσταση που ζεις, δίνοντας μοντέρνο, νεανικό, μοναδικό στυλ στην κάθε εμφάνισή σου. Γιατί τα γυαλιά ηλίου Black Rose είναι μικρά στολίδια που προσδίδουν αυτό το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σου, για να είναι ανεπανάληπτη!

Black Rose Greece, Black Rose sunglasses, Greek brand in Athens, Γυαλιά ηλίου Black Rose Αθήνα

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι απλή:
Στο Black Rose Sunglasses είσαι για μας ξεχωριστός, μοναδικός άνθρωπος. Πιστεύουμε στην ομορφιά σου, όχι μόνο στην εμφάνισή σου.

Είσαι για μας ιδιαίτερος, για ότι όμορφο βγάζεις από μέσα σου και θέλουμε να δώσουμε στην εμφάνισή σου περισσότερο στυλ. Μας αρέσει η μόδα και την ακολουθούμε στα γυαλιά ηλίου όπως και σε όλα τα αξεσουάρ, αλλά μας αρέσει να προσθέτουμε και μια μοναδική πινελιά στις δημιουργίες μας, που να τονίζει ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σου. Γιατί πραγματικά ωραίοι άνθρωποι είναι οι απλοί πραγματικοί άνθρωποι που έχουν στυλ και ζουν με στυλ την καθημερινότητα.

Πέτα από πάνω σου τα δήθεν πρότυπα, τα λεγόμενα απόλυτα μιας συμβατικής ομορφιάς, βγάλε προς τα έξω τη δική σου προσωπική ομορφιά, τη δική σου φλόγα, τη δική σου νιότη, γιατί εμείς φτιάχνουμε νεανικά γυαλιά για ανθρώπους όχι απαραίτητα ηλικιακά νέους, αλλά σίγουρα για ανθρώπους που ξέρουν να ζουν όπως οι νέοι την κάθε στιγμή, με ένταση, πάθος, αγάπη, αξία!

Ναι, είσαι μοναδικός & ιδιαίτερος άνθρωπος για μας, και ήρθε η ώρα να ξεχωρίσεις: Βάλε το στυλ στη ζωή σου και γίνε ένα Black Rose!

Η κοινότητά μας

Είμαστε άνθρωποι κοινοί, συνηθισμένοι, γυναίκες, άντρες, έφηβοι, παιδιά, κοντοί, ψηλοί, λεπτοί, γεμάτοι, με μακριά ή κοντά μαλλιά. Μοιάζουμε ο ένας στον άλλον, αλλά είμαστε ξεχωριστοί. Σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Μας ενώνει η αγάπη στη μόδα και το στυλ στην εμφάνισή μας.

Συνηθισμένοι σαν απλά ρόδα και σαν τα κοινά τριαντάφυλλα ανθίζουμε παντού, στις γλάστρες, στον κήπο, στα χωράφια, στους αγρούς. Μας λατρεύουν γι† αυτό που είμαστε, μαγεύονται από το άρωμά μας, εντυπωσιάζονται από τα χρώματά μας, μας φοβούνται για τα αγκάθια που μας προστατεύουν. Στολίζουμε τα πιο φτωχά αλλά και τα πιο πλούσια σπίτια. Θα μας βρεις σε φτηνό βάζο στο πιο ανήλιαγο υπόγειο, αλλά και σε ακριβό κρυστάλλινο δίπλα στην πιο πολυτελή πισίνα. Μας βρίσκεις στις φτωχογειτονιές, αλλά και στα λαμπερά παλάτια. Είμαστε οι αγαπημένοι του Έρωτα και της Αγάπης, οι πιο δημοφιλείς σύντροφοι στην κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή, μας ανταλλάσουν, μας χαϊδεύουν, μας θαυμάζουν, μεθάνε από τα αρώματά μας.

Είμαστε παντός καιρού και αντέχουμε. Τρυφεροί βλαστοί, αλλά όσο μεγαλώνουμε σκληραίνουμε για να αντέχουμε. Σπάνια θα μας δεις μοναχικούς, μας αρέσει η ζωή και η καλή παρέα.

Μας αρέσει να κερδίζουμε, διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν στη δουλειά, στη ζωή, στην καρδιά σου. Μας αρέσει να ξεχωρίζουμε, να κερδίζουμε τις εντυπώσεις έστω για μια μικρή φευγαλέα στιγμή.

Γυαλιά ηλίου, aviator αεροπορικά γυαλιά, ωραία γυναίκα με γυαλιά πιλότου γυναικεία - unisex, γυαλιά ηλίου Black rose sunglasses Greece

Είμαστε ξεχωριστοί, Είμαστε τα Black Rose! Ο καθένας από μας έχει κάτι δικό του, κάτι μοναδικό, ξεχωριστό. Tη δική του ομορφιά, το δικό του στυλ. Ξεχωρίζουμε στις στιγμές και στην εμφάνιση, με ένα μικρό αξεσουάρ λάμπουμε και σαγηνεύουμε όπως ένα μαύρο τριαντάφυλλο. Ένα μαύρο τριαντάφυλλο, σπάνιας εμφάνισης και ομορφιάς. Ακόμη και μη συμβατικό, σίγουρα είναι πάντα μαγευτικό. Σε συναρπάζει, το επιθυμείς, το ποθείς, σου εξάπτει τη φαντασία και σου ξεσηκώνει την περιέργεια, θέλεις να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό, θέλεις να το κάνεις δικό σου!

Γυαλιά ηλίου - sunglasses Black Rose Greece, γυαλιά ηλίου μάρκας, γυαλιά ηλίου Red Fire, ελληνικά γυαλιά ηλίου Black Rose sunglasses

Όμως εμείς είμαστε τα Black Rose! Ελεύθεροι, δυναμικοί και αδάμαστοι κάτω από την τυπική εμφάνισή μας, φλογεροί και ασυμβίβαστοι. Ανήκουμε στον εαυτό μας και μοιράζουμε τις στιγμές μας με τους αγαπημένους μας.

Μας θέλεις, μας ποθείς, ξέρεις ότι κοντά μας, θα ζήσεις στιγμές μοναδικές, ανεπανάληπτες, γιατί ξέρεις ότι έχουμε πολλά πρόσωπα, γι’ αυτό και αποκλείεται να μας βαρεθείς! Το να αλλάζουμε πρόσωπο και στυλ ανάλογα με τις διαθέσεις μας, είναι το μόνο εύκολο. Με μια κίνηση, με ένα άλλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου Black Rose, αλλάζουμε τελείως το στυλ μας, ζούμε την κάθε μας στιγμή διαφορετικά!

Θα ξέρεις ίσως πως το τριαντάφυλλο, γερμένο απ’  τον αέρα και κυκλωμένο από αγκάθια, πάντα στρέφει την καρδιά στον ουρανό. Έτσι και εμείς τα Black Rose, ότι κι αν συμβαίνει γύρω μας μένουμε πάντα όρθιοι, πάντα γοητευτικοί, στρέφουμε την καρδιά αλλά και το βλέμμα μας στον ουρανό άφοβα, γιατί φοράμε πάντα Black Rose γυαλιά ηλίου!

Έλα μαζί μας και σήκωσε το βλέμμα σου ψηλά!

Γίνε και εσύ ένα Black Rose, έλα να ζήσουμε μαζί την κάθε στιγμή!

Μας αρέσουν οι όμορφες γυναίκες και οι εμφανίσιμοι άντρες, είμαστε τα περήφανα Black Rose!

Έτσι κι αλλιώς το ξέρεις, πως σ’ αυτή τη ζωή, Ζεις Μόνο Μια Φορά.

Ζήσε την έντονα με το απίστευτο μοναδικό στυλ του Black Rose Sunglasses και κέρδισε δώρα, προσφορές, ταξίδια!!!

Γιατί με τα γυαλιά ηλίου Black Rose ζεις έντονα, πας παντού! Είναι το απόλυτο φετίχ που προσθέτει στυλ στο καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο ντύσιμό σου! Ζήσε το & απόλαυσέ το!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Close Menu
×

Cart

Buy for 50.00 more and get free shipping